NIRWANA CATERING

ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Alhamdulillah...Alhamdulillah..Alhamdullillah..

Bersyukur dikurniakan sedikit masa untuk menulis blog. Kali ni nak cerita pasal NIRWANA CATERING .

Alkisah, baru2 ni I temankan my sis untuk proses tempahan Catering. Al maklumlah, majlis dah tak lama. Catering yang my sis ambil ni adalah yang sama dengan Catering I gunakan sewaktu majlis perkawinan I dulu. Pakej yang diambil pun sama. My mum kata setakat ni dia berpuas hati dengan perkhidmatan catering Nirwana ni.



Tapi my sis tak amik baju sanding sbb baju baru xada.So baju sanding tu ambil dari butik luar. Just ambil katering dengan makeup.



kalau dapat design hall macam ni pon ok kan? tapi ribbon kat kerusi tu kalau warna pastel lagi cunn. Macam I pulak yang nak kahwin lagi skali.

ahahahahaha!









7 comments:

  1. Lawanyaa! Terutama gambar yang last sekali. Warna kegemaran :)

    BalasPadam
  2. wow..berbaloinye pakej yang disediakan..nak dapat harga macam tu untuk pakej yang bersesuaian susah nak jumpa sekarang ni..mostly dah up jadi pakej RM10-RM12..huhuhu jom visit entry terbaru AB Teacher, malaslah nak buat essay !

    BalasPadam
  3. Cantik sangat decoration. Suka ! ♥☺♥☺

    BalasPadam
  4. outdoor wedding tu kat mana lak dia buat . mcm best lah pulak ...

    BalasPadam
  5. Hi Syifa, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@my.zalora.com I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)

    BalasPadam