Sabtu, 15 Oktober 2016

Beli Belah Online Di Zalora.

Assalamualaikum..

Kali ni nak cerita pasal Shopping di Zalora. Ahaha.

K, sebenarnya banyak keje nak buat ni. Tapi nak update jugak pasal ni. Baru2 ni I teringin nak beli Jersey. Saja suka2 pakai. Jadi Try cari kat Kedai menjual alatan sukan dan pakaian sukan. Of courselah ada, tapi kadang2 warna, material and design yang I jumpa tak menarik hati.

Yes! I tahu kat Up town confirm ada jual gak, malah mungkin lebih murah kot..Tak tahu??

So, disebabkan kekangan masa, I pon decide untuk cari online je. Memanglah kalau dari Brand Adidas, Nike, Puma Tu mahal, jadi I nak cari yang biasa je. Bukan yang branded pun. Asalkan berkenan di mata, selesa dipakai.

Lastly I cari kat Zalora.

zalora

zalora jersey





So far, okeylah. hm.pakai kat rumah boleh, pakai g kedai pon boleh. nak pakai jogging of couselah lagi boleh kan


9 ulasan:

  1. Cantik! Shopping kat zalora best. Fast delivery :)

    BalasPadam
  2. Uhuhu saya salah sorg makhluk yg tak minat kain jersey ehehe

    BalasPadam
  3. lawa la pulak yang last sekali tu...

    BalasPadam
  4. kalau masuk zalora kena hati2 kunk terbeli bnyk benda.. napsu kena kental skit.. huhuu.. salam perkenalan :)

    Suis rahsia Yang Dapat Menghentikan Tangisan Bayi

    BalasPadam
  5. yang penting kena pandai pilih serta berbaloi dengan harga

    BalasPadam
  6. cantik.

    salam perkenalan.
    blogwalking & done following

    BalasPadam
  7. kadang shopping online lagi senang kan.. suka Zalora.. colour pun menarik tu :)

    BalasPadam
  8. Hello ! This is not spam! But just an invitation to join us on "Directory Blogspot" to make your blog in 200 Countries
    Register in comments: blog name; blog address; and country
    All entries will receive awards for your blog
    cordially
    Chris
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

    BalasPadam