Halaman

Khamis, 23 Jun 2016

Burger Lava

Salam,

Sihat Semua? Hari ni tak nak cerita banyak. Al kisah, semalam kami iftar di Damansara  Damai. Menu? Hmm Simple2 je..

Jom tengok kat bawah ni.Nyum2x






Amacam terliur tak??

Yela2..memanglah tak boleh lawan menu korang yang kebaboooommm tu.Tahula korang Iftar kat Hotel 5 star.. Mana kelass nak layan restoran cikai2 kann?

Tak apalah.Ukur baju di badan sendiri. Asal perut kenyang suka hati.. Hahah..

Jom tengok Menu di Burger Lava jomm..jom??











Best Baca:


16 ulasan:

  1. wahh tak tahu pulak area tu ada burger mcm ni..dulu i duduk di damansara damai hehehe

    BalasPadam
  2. tertengok waktu siang pulak adoii

    BalasPadam
  3. Air sirap nampak paling menyiurkan.. Nyummm

    BalasPadam
  4. yummsss..menyelerakan sungguh!!!

    BalasPadam
  5. Saya klu mkn burger je time berbuka tkut ada perasaan masih x kenyang ahaha

    BalasPadam
  6. Perghh.. sedapnya! Memang terliur menengoknya. Harga pun cun. =D

    BalasPadam
  7. sedapnyaaa! harga pon berpatutann

    BalasPadam
  8. sedapnyaaa... terliur tgk. hehe
    mengugat ni kalau tgk siang

    BalasPadam
  9. Ya Allah... apakah ini... nampak sedap walaupun nampak macam banyak kolesterol hehee

    BalasPadam
  10. buat saya teringin nak cari burger je.. hewhew

    BalasPadam
  11. uiks, mmg 'lava' betul! nyumm2..!

    BalasPadam
  12. sedapnya..boleh try ni. anyway jemput join GA saya di http://penselduabee.blogspot.my/2016/09/preloved-hair-serum-giveaway-by.html

    BalasPadam