Saya Menang!! : HPM 2015

Assalamualaikum.

Hai semua. Harap bloggers semua sihat. Mungkin ada antara you all penah dengar tentang FOMCA? HPM?

Ceritanya begini, tahun lepas, waktu I godek2 laptop ni sambil surfing internet, terjumpalah benda alah ni:



Kebetulan tengah senggang, jadi tertarik pula nak mencuba nasib. Belek punya belek, pertandingan merekabentuk poster tu macam menarik.

So, I pun sesaja design  poster ringkas. Nama pun cuba2 kan..Itu pun penyertaannya  dah hujung2 dekat dengan tarikh tutup dah.

Lepas hantar design poster tu  baru terperasan ada pertandingan menulis esei jugak in BI & BM. Malam sebelum tarikh tutup tu gigihlah menaip esei.

Hahaha.sekali silap antar pulak. Esei BM hantar ke Bahagian Esei BI. Lucu!

Then Lepas antar semua, I pun busy dengan life and work.Sampai terlupa penah hantar penyertaan ni. Sampailah satu masa tetiba dapat call daripada HPM ni, Mengatakan I menang tempat SAGUHATI.
Tak percaya , I pun bukalah website dia.Betul.Memang menang KATEGORI E (Merekabentuk Poster).

Okeylah tu.Penyertaan suka2..

So.. sesiapa sini ada adik2 ke, kawan2 atau you all sendiri especially pelajar U , pelajar sekolah tu, cikgu2 yang rasa nak join, bolehlah cuba nasib.Mana tahu dapat hadiah utama,kan?

Serlahkan bakat terpendam..penyertaan peringkat sekolah pun ada. Untuk maklumat lanjut bolehlah cuba lawati Page : HPM 2016




13 comments:

  1. Waaaahhh ... Tahniah ^^ suke suke pun boleh menang .. Hebatlah .. Tahniah sekali lg :)

    BalasPadam
  2. Saya pun suka join contest dan alhamdulillah saya pernah menang =)

    BalasPadam
  3. Ahah..tu dh jd hak milik hpm.

    BalasPadam
  4. Tahniahhhhhh. Rezeki sgt kan. Nt try lah lagi mana tau dapat hadiah tmpt utama pulak!!!

    BalasPadam
  5. Ramai yg terrer2 bab designing ni..xada pluang nk dpt hadiah utama kot..ahah..bglah pd yg lebih gempak

    BalasPadam
  6. Wahh tahniah.. Nk tgk juga Poster tu..

    BalasPadam
  7. tahniah.. berbaloi cuba nasib :)

    BalasPadam
  8. tahniah!

    salam kenal dan jemput blogwalking :D
    http://neezaohneeza.blogspot.my

    BalasPadam