Rabu, 23 Mac 2016

CHERRY BLOSSOM WHITENING BODY SET

CHEERY BLOSSOM

CHERRY BLOSSOM WHITENING BODY SET


Hai! Apa khabar semua? Hari ni nak tunjuk set Cherry Blossom yang comel ni! Pink gituww!



Cherry Blossom Whitening body set ni adalah produk  dari Korea.Istemewanya set ini adalah  diperbuat dari pada bahan-bahan semulajadi dan diperkaya dengan extract susu dan buah buahan!

Wangi tau! Set mandian NI baunya sangat menyegarkan dan aromanya pun long lasting. Memang leakt pada badan ni! Lepas mandi je , satu bilik boleh  bau keharuman dia..Hahaha!

Di bawah ini adalah kebaikan penggunaan 
CHERRY BLOSSOM WHITENING BODY SET

  1. Menghilangkan daki dengan salt scrub 
  2. Melembabkan kulit dan menghilangkan kulit2 mati
  3. Memelihara kehalusan kulit 
  4. Menyegarkan badan 
  5. Mencerah dan memutihkan kulit
  6. Wangi sangat 
  7. Melindungi badan dari masalah bau hapak


5 ulasan:

  1. kalau dari korea, semua produk okay okay and best je kan. pastu elok plak untuk kulit, sebab tu la kot semua koreans ni lelawa haha

    BalasPadam
  2. kawan sy , family dia pernah pg korea and im sure sesiapa saja pernah pergi korea maybe for study and etc. And know what, product korea is better than any product sbb bahan yg terkandung dalam product diorang kebanyakkannya tiada chemical dan lebih kepada natural things. So no wonder kalau kulit diorang flwless walaupun ada lubang sebesar biji sawi. Member saya muka penuh berjerawat dari emak jerawat sampai cicit jerawat. once guna product yang beli dekat kedai korea yg memang dari korea tu terus jadi bersih muka.

    BalasPadam
  3. menarik..mmg dh femes jgk produk ni kan

    BalasPadam
  4. Ada pakai. Mama beli. Memang best pakai dia. Lagi sau wangi tu memang melekat dkt kulit

    BalasPadam
  5. mesti wangi kan.. suka produk dr korea

    BalasPadam