homemade 'Kuih Raya'

Hye dear,
Lama tak nulis dalam blog berhabuk ni.Ahaha!!
Serius busy .Hmm tambah plak anak2 nak exam ni kan.Lagilah busy

Cuba sebaik mungkin menyambung tuisan blog yang suam2 kuku ni.
Actually Bella tak ada benda nak cerita so kali ni..walaupun Raya dah nak sampai ke penghujungnya
Bella nak jugak ucapkan SELAMAT HARI RAYA tu you all!!

Kali ni nak cerita pasal KUIH RAYA. Kuih Raya hasil tangan Bella sendiri tau? Sedap ke tak sedap kuih Bella ni? Bolehlah nak telan.Hihi..

Jum tengok kuih apa yang Bella buat tahun ni?

Disebabkan kesibukan, maka Bella cuma sempat buat beberapa jenis kuih je. Yang penting sedap u all! hahah.


Jangan gelak k. Kiri sekali popia cheese meletop. Tengah tu popia nestum sweety. yang kanan sekali tu german cookies. German cookies tu fav my hubby sebab tekstur yang lembut n mudah cair dimulut.

Bak kata my hubby sesuaila untuk nenek n datuk yang xada gigi.huahaha.

Kuih muih yang lainnya seperti tart nenas. Semperit. Chocolate cookies Bella beli dari kakak ipar yang sememangnya ada bisnes bakerynya sendiri.

Macam mana pulak dengan u all.cube cerita sikit hasil tangan u all untuk raya tahun ni. Mesti gempak kan kuih muih yg u all buat?

2 comments: