Salam Perkenalan (Taaruf By NKNDY)

Okey, frankly speaking.. I ni memang baru je join jadi blogger.So maaplah bebanyak ye kalau sebelum ni ada yang tag2 I ke ajak join segmen ke kalau I buat dont know je.Bukan apa..I cakap tadi. I newbie.Banyak bende tak taw lah kan.So Bila tak taw maka malas pulak tu, jadi buat dont know je la...sorry okey.

Kalau yang simple2 tu bleh la diusahakan tapi kalau rasa cam leceh je..sorrylah.tak join.
K Panjang lak bebel.Ni baru je tadi Cik NKNDY tag I. I mane ler taw bebenda tag2 ni. Pekebenda tuh. Ha nampak tak betapa jakunnya? macam baru keluar gua!

Oleh sebab Cik Bunga Sakura Pula ada tunjuk contoh kat blog dia, maka I pun joinlah segmen TAARUF by NKNDY nih.

Okey ni jawapan pada soalan u tu k?

1 . Your name as in IC

You juz can call me Syifa.

2 . Was born on

Friday, 1986

3 . Hobby

Reading,writing, cooking etc.

4 . Since when you make your blog ?

2014

5 . How many blog do you have ?

1st  Blog

7 . Your favorite surah in quran ?

Al-Kahfi, Al- Mulk, Al-Rahman,Al-Waqiah (easy to remember)

8 . Why that surah be your favorite ?

As I state above and it does have great impact in my life.

9. Are you don't mind to answer my question ?

Nope

10 . Can u comment / critic about my blog ?

Juz a nice & warming heart blog



6 comments:

  1. as'salam...
    soklan no.1...name as per in IC ...
    btul ke..?hehe ;p

    BalasPadam
  2. segmen mcm liebster award,tak apa kak ,baru berjinak2 nanti da lama2 boleh ngam dengan dunia blogging ni.. jangan risau..

    BalasPadam
  3. macam best jea jawab soalan niii :) hihih . okeh akak , done follow sini ^^,

    BalasPadam
  4. betul ke dlm ic no matu? "you just can call me syifa" ;-)

    BalasPadam
  5. welcome dear.. Fiza folo sini yer.. slm perkenalan..

    BalasPadam