Sabtu, 11 November 2017

Glitz and Glam Dinner

Hai blogger!

Kali ni nak cerita pasal Dinner.Dinner Kelab Guru Sekolah.Temanya adalah Glitz dan Glam.

Patutnya kenalah pakai baju ikut tema.Tapi disebabkan last minute decide nak attend dinner ni maka pakai je la apa yang ada dalam wardrobe.

Yela mana ada masa nak pikir pasal dinner bagai bila busy menanda kertas PT3 di malam hari pastu siang hari lak jadi pengawas SPM.

So far dah selamat dah attend dinner. Hahaa disebabkan datang memang niat nak makan maka kita pun melantakkk.Saja pilih meja dekat2 dengan meja buffet.

Ada jugak cabutan bertuah.Hmm. ni sikit gambar dinner kitaorang.











3 ulasan: