Halaman

Selasa, 1 November 2016

Breakfast di ikea..nyum3x

Mengambil kesempatan di hari cuti terakhir ni .. kami pon ambil keputusan untuk breakfast di luar.

I pon pujuk my hubby ke ikea.Bukan nk beli barang pon tapi nk breakfast di ikea.hahaha

I pon order bebola ayam manakala hubby ambil peha kambing. then 2 biji muffin coklat sebab i x suka muffin berry tu. Mula2 nak amik hot drink tapi last2 tukar sbb cuma ada coffee n i xminum coffee.

Soup of the day- mushroom soup memang umphh! hirup panas2 mestilah berselera kan?


15 ulasan:

  1. wahh,teringin nak makan kat ikea.. tapi selalu takde peluang sebab selalu penuh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah kalau p hari cuti penuh.jd p waktu org g keje tp kita xkeje.huhu

      Padam
  2. kambing tu meleleh air liur tgk!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. susah tu nk makan kambing guna garfu .

      Padam
  3. Setakat tengok gambar jelah saya ni.

    BalasPadam
  4. Nad tak pernah lagi makan dekat Ikea TT_TT Why lah.

    BalasPadam
  5. femes betul ikea lagi2 meatball dia. teringin nak try

    BalasPadam
  6. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam
  7. amboii tempting tengok meatball tu...

    BalasPadam
  8. haritu pergi ikea tak sempat makan situ. nampaksedap meatball tuuu

    BalasPadam
  9. awww, makanan dlm gmbr tu memang nampak sngt menyelerakan ��

    BalasPadam