Halaman

Ahad, 30 Oktober 2016

Release tension di Lowyat ??

Hello.HI guys.Assalamualaikum..

Sihat semua?Macam mana cuti deepavali u all? mesti balik kampung kan?

Untunglah..tapi still ada lagi yang cakap cikgu sekolah paling untung.Oh No!!

Korang tahu tak.kami ni nama je cuti hakikatnya, macam2 kerja kena selesaikan A.S.A.P. dah macam robot gayanya. Mana taknya. Masa cuti ni lah nak kena settle kerja2 sekolah tu.

Tanda kertas exam yang selambak tu! 4 kelas lak tuu.
Nak kejar due date key in markah. Nak settle minute meeting yg tertangguj.Lagi2 yg macam i ni nak kena buat dokumentasi lagi.bagai.

Hmm.Cuti umpama tiada cuti! Kami bukan goyang kaki.Banyak lagi nak kena settlekan.

Siapa kata tugas guru cuma mengajar sahaja.Guru moden sekarang semua kena apply multiple tasking.
Serba serbi kena tahu.kena uruskan.

Nasib badan. Kalau dah itu jalan yang dipilh kena hadaplah kan??

K.Dalam melayan kesibukan tu sempat jugaklah merealease tension .WIndow shopping ke LOw YAt.
Actually LOw YAt ni dah umpama Playground je untuk hubby i. Macam tiap2 minggu wajib pergi.

Tapi untuk i plak, kalau perlu je i akan pergi.Kali ni temankan dia tukar barang.Salah beli n bendanya tak dapat dipakai.SO pergila pulangkan.dan beli yg baru yang setara harga atau lebih mahal. (wang memang x akan dipulangkanlah okey)
Meh nak belanja gambar sikit






5 ulasan:

  1. Hdup student mmg cm ni kan, stress dgn assignment. Skali mntk, bkn sorg je, hbes subjek mintak assgment --'

    Cara awk release kat lowyat tu ok dah :)

    BalasPadam
  2. rindu pulak hidup stdnt.. Dlu Unni nak release p tgk laut.. indahnya.. btw da stahun lebih x g lowyat :(

    BalasPadam
  3. Ohh cikgu rupanya.. Hehe.. Biasalah tu, dugaan jadi cikgu tu besar.. Kene layan kerenah pelajar lagik kan.. Memanjang stress kalau tak dikawal dgn betul kan..

    BalasPadam
  4. bc entry ni rs mcm dah berkurun x g low yat ;-)

    BalasPadam
  5. Hi Syifa, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@my.zalora.com I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)

    BalasPadam