EXPLORACE DI ZOO NEGARA?

ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Hai semua. Harap semua sihat2 belaka. I ada soklan cepumas ni. cepumas ala2 cecupak.huhu.

Sehingga sekarang, 2016 ni berapa kali agaknya korang melawat zoo negara? hahaha.syok x bunyi soklan cecupak cepumas ni?

Ok sebenarnya. Minggu lepas, i tetibe je ditugaskan jd pengiring pelajar2 untuk program pasca Pt3. Almaklumlah 2 hari tiada di tempat kerja kerana berkursus kat luar, masuk2 je awal pg dh dapat whatsapp mengatakan i kena iring pelajar ke zoo negara!

Memula tu pikir jugak.Apa dh tak ada tempat lain ke diaorang ni nak pergi ??
Then , bila dpt tahu yg program ni sebnarnya dirancang oleh pelajar2 pra U sebagai projek akhir mereka...jd i xjd nak komen lebih2.HUahahah..

Yg handle program of coursela para pelajar Pra U tu merangkap fasilitator mereka. Kami guru - guru ni ( aku dan cikgu kaunseling) cuma bertindak sbg pemantau je.

So far oklah.semua berjalan lancar.Alhamdulilah..next time kalau budget ada lebih mungkin boleh buat di tempat yg lebih mencabar.Bukit Broga mungkin atau Gunung Ledang?




















5 comments:

  1. memang tak penah p zoo negara.. huhuuhu...

    p/s : salam blogwalking

    BalasPadam
  2. Nice post! Your blog it's very interesting

    Would you like to follow each other? :)
    http://theloth.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. bgusnya :) time cmni jgn lepaskan pluang untuk collect pngalaman :)

    BalasPadam
  4. singgah and follow ! dah klik iklan awak ;)

    BalasPadam
  5. best nyer... sy yg dok area berdekatan zoo negara ni pun x smpi2 lg ke sini hahaha

    BalasPadam