Halaman

Isnin, 3 Oktober 2016

Birthday Giveaway by KasihkuAmani.






Syarat Penyertaan:
1. Mestilah blogger di Malaysia.
2. Sila follow blog KasihkuAmani.
3. Buat satu entry dengan menggunakan tajuk Birthday Giveaway by KasihkuAmani.
4. Letakkan banner pada entry.
5. Banner hendaklah dibacklink ke sini.
6. Link penyertaan/url blog hendaklah ditinggalkan di kotak komen ini sahaja.

7. Pemenang akan dicabut oleh Sha dan juga Suami. 


Hadiah Untuk Pemenang
Sebuah Novel X 4 orang pemenang
(Hadiah akan ditambah bergantung pada penyertaan)


Tarikh Giveaway : 01 Oktober 2016 hingga 30 November 2016
Pengumuman Pemenang : 01 Disember 2016
Tempoh Menuntut Hadiah : 01 Disember 2016 hingga 7 Disember 2016

16 ulasan:

  1. alahai comelnya blog..good luck ya...

    BalasPadam
  2. oh ya nak bagitau ni,,hehehe syifa terlupa nk backlink kan gambar ke entry kak sha.

    BalasPadam
  3. Nad join ye :)

    http://loveyoucontest.blogspot.com/2016/10/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

    BalasPadam
  4. join ^^
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/10/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum...
    TQ ye joint GA Sha..
    Boleh semak senarai peserta di sini
    https://kasihkuamani.blogspot.my/2016/10/senarai-peserta-birthday-giveaway-by.html

    BalasPadam
  6. hai..sy pun join contest yg sama:) good luck!

    Btw, sy dh follow sini:) jom follow saya here: http://hyheejabs.blogspot.com/

    TQ!

    BalasPadam
  7. 🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    BalasPadam
  8. Salam perkenalan ... dari GA yang sama

    https://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2016/10/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum. Abam Kie datang dari segmen yang sama dan terus follow blog yang comel ini. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2016/10/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

    BalasPadam
  10. gud luck..
    yuk pun join gak giveaway nie..
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html
    btw yuk dah follow blog awk..
    klau sudi..boleh lar singgah n follow blog yuk..

    BalasPadam
  11. Blogwalking sini..
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2016/10/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

    Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

    BalasPadam
  12. tahniah sis :D
    https://mellyacrayola.blogspot.my/

    BalasPadam