Cuti di Hari Jumaat

Assalamualaikum ..

Huhu hahaha hihi..

Pagi2 lagi dah meroyan.

Okey. Hari ni hari Jumaat. Patutnya hari ni ada Appoinment dgn doktor di Hospital tapi memandangkan Beberapa hari lagi dah nak puasa maka, My TTC Treatment tak dapatlah dijalankan mengikut penjadualan yang biasa.

Rugi je I apply cuti awal2.Ingatkan boleh teruskan treatment. Tapi bila call hospital , dapat makluman yang tak boleh teruskan sebab bulan Puasa kan. Macam mana nak scan bagai kan? Batal puasa mak nanti oiiiii!!

Okey2, disebabkan kita bercuti hari ni maka settle kan semua kerja2 rumah ni dulu sebelum kita  Outstation .Wahahah.

Tapi sayangnya seawal jam 8.00 pagi officemate whatsapp pasal kerja. Hm..konfius plakkk. I ni sebenarnya cuti ke keje?

Haiyakkkkkk.. tak berhenti sampai situ.. Officemates lain pulak call. lepas tu bos yang pergi kursus tu pulak call. Lepas tu baru beberapa minit sebelum I menaip entry ini I dapat whatsapp dan call lagi tanya pasal dokumen, pasal email, pasal invoice, dan sebut harga bla, bla, bla... aduiiiii.

Patutkah aku off kan HP sahaja?  Sabar jela...

"Nombor yang anda dail.. berada di luar kawasan...Teeeeeeeeeeeetttttttttttttt! "

12 comments:

  1. Tak bestkan kalau cuti kita diganggu hal kerja. Kalau off phone takut ada hal emergency plk..

    BalasPadam
  2. Tak bestkan kalau cuti kita diganggu hal kerja. Kalau off phone takut ada hal emergency plk..

    BalasPadam
  3. Serba salah kan.. cuti macam tak cuti je... :-)

    BalasPadam
  4. ehhehe..selalu mengalami nasib yang sama..cuti keje tp tak cuti menjawab di telefon

    BalasPadam
  5. serba salahkan..tak nak jwb, kesian pulak kt officemate..takut kena time kita, depa buat benda yg sama..

    BalasPadam
  6. biasanya kalau cuti akan tengok hp masa org ofis break lunch ajer...lepas tu off...kalau layan memang tak jadi cuti

    BalasPadam
  7. Tu la.balik cuti kerja selonggok atas meja

    BalasPadam
  8. Tu la.balik cuti kerja selonggok atas meja

    BalasPadam
  9. hahaha nakalnyaa. ingatkan cuti dapat rehat. xpe semua tu kan rezeki..

    BalasPadam
  10. perkara biasa yang berlaku bila cuti . permudahkan urusan orang , org akan permudahkan urusan kita ...

    BalasPadam
  11. tu laa sm laa kite...eee geram!!!

    BalasPadam
  12. hahahaha.. skrg kalau nk cuti mengejut wassap bos je. haa habis cerita

    BalasPadam