Asyiknya..victoria's secret

Hai..salam semua.thank you sbb dtg jenguk blog kita.
Semalam. Waktu my hubby balik kerja tetiba je dia balik dengan bau haruman perempuan!!

Bila kita tanya dia cakap
" ada awek sembur kat badan abg.."

Kita ni pon think positive la.o..mesti awek yg jual perfume tu bg tester kat dia kan? Kan?

Then tetiba kita tengok n bau...bau tu dekat dada dia?
Kita pon tanya.

"Apesal lak awek tu nak sembur kat perut abg lak?" Kan.mcm musykil sket la kan..

Dia sengih je.kita pon curious lah kan.apa awek tu pg buat kat perut laki kita lak.ntah2 dia peluk awek? Kiki

Dia pon wat xlayan n sibuk layan hp dia. Buat2 bz n xdgr kita tanya.

Kita pon tanya byk kali.
Dia buat bodo je.

Malas nak layan.kita pon wat bodo je kat dia.
Tetibe dia cakap..

Pg tengok kat luar tu. Ada perfume. Kita pon pelik.hmm perfume?

Jalan gak gi kat ruang tamu.cari2 tak jumpa.

" tak ada pon bang"

" ada tepi almari tu"

Hm..nampaklah beg warna pink kat bawah ni hah.jeng3x


Victoria's secret malaysia,body mist,victoria



Victoria secret, cherry blossom,love spell

Pure seduction,victoria's secret

Sebenarnya kita jenis tak pakai perfume.pakai losyen je yg ada bau wangi. Hubby pon tahu.

So dia hadiahkan victoria's secret body mist ni.ok la.. bau dia best. Kita suka yang purple n merah ni.tp yg merah ni ada bau masam2 ckit- biasalah..plum kan? bau dia tetap awesome!!- tu yang namanya pun pure seduction..awwww!! yg purple bau sweet cherry blossom-love spell gituewww..lepas ni abeslah asben kena love poison!! kiki

Bukan apa..kita kalau pakai perfume kita sendirik yg pening dengan baunya.rsa cam kuat sangat
Tp kalau losyen or body mist ni okla.bau soft je.tak menusuk hidung n tak la rasa lemas sangat dengan bau wangian yang kuat..



Tetiba  kata kat my hubby: " emmm ...wangilah.kalau ada perfume dia lg best"

Then my hubby pon ckp "la..kata xreti pakai perfume.kalau tau tadi beli perfume"

Hehehe.....
pasni nak carik satu set.




Rugi Tak Baca!:


15 comments:

  1. teringin nak ada satu. dah comel je bottle dia.jelesnya huhuhu

    BalasPadam
  2. Sama.^^Saya tak suka pakai perfume sbb diri sendri yang pening. Haha . tp kalau losyen bau wangi tuuh takpe. Yang tuu suka :D

    BalasPadam
  3. Hehe comeeel... saya deodorant dh cukup ><;

    BalasPadam
  4. Tula.kita pon deoderant, dgn losyen je slalu pakai. Perfume tu xpakai.sbb bau kuat n takut tarik.perhatian laki. Lain lak hukum jatuh t.

    BalasPadam
  5. kena cari perfume yang baunya lembutlah

    psst gambar no3 tu popia versi dup bunjut,

    salam kenal ye, follow sini...best tu dapat hadiah dari en.suami

    BalasPadam
  6. hahaha pandai husband wat lawak. kalau tak kene gaya mmg dah pangg dah hahaha. btw, suka kaler merah tu. cek suka gile perfume ni. mmg before kawen berhabis kt perfume je. skng ni kene control dah. hehe.

    BalasPadam
  7. SY PAKAI yg midnight dare punyaa,,tp bila habis susah nak cari stock yg jenis tuuu

    BalasPadam
  8. ramai gegurls suka perfume victoria secret ni kan

    BalasPadam
  9. Eh! Eh! samalah.. Sha pakai yang purple tu.. Bau die memang ohsem..

    BalasPadam
  10. hahahaha comel je! pure seduction tu personal fav kite jugak tauuuu. hehe :)

    BalasPadam
  11. salam..
    wahh untungla..semua bau ad... =D

    BalasPadam
  12. Yang pure seduction merah tu best ! Suka suka =)

    BalasPadam
  13. melepas hihih...beg pink tu cute heee

    BalasPadam