Khamis, 26 November 2015

7 selfie face yg korang selalu buat?? ke

Sapa sini suka Selfie? Put Up your hand! hahaha..

Tak kisah la korang tu comel ke, tak ke kan? tapi kalau dah selfie bukan2 tu..Annoying okey? Rasa macam nak tampar je laju2 muka tu.Kwang3X..kejam tak?

Ce tengok, kat tangga berapa tahap annoying selfie yang korang selalu  buat tu?




  Pig Nose Pose

# (1) Yang nie muka mintak pelempang.Rasa nak lempang je lelaju.Selaju 150km/j !!


                                                                'Sama tak kami?'



Dog Face

# (2)Yang nie kalau tak kena tempeleng, I bagi Kickboxing.Haiyakkkkk!!amek kau.

dog face

'Cute tak kalau macam ni?'



Cow Tongue

# (3)Macam x wujud je nama ni.Kwang3x tak pe tapi ce tengok gambar kat bawah ni? serupa ke tak ek? Rasa macam nak kerat2 je lidah tu buat Sup Lidah!


cow tongue

'La..Lidah lembu rupanya!'




Monkey Face

# (4)Mawas pun Mawas lahh..Yang ni comel gak..Macam siapa yer?

monkey face

'Alo2x..so adorable'



Donkey Face

# (5)Yang nie tayang gigi macam Donkey.Tambah bunyi..Eeeeokkk..eee..okkk!!

donkey face

'We're the hottest in town!'



Duck Face

# (6)Yang nie pulak muka acah2 comey.Ingatkan ada rupa Angelina Jolie tapi..macam Anjing Lina Juling !!

duck face

                                                                  Siapa lagi comel?Itik ke orang?



Fish Face

# (7)Cute? Awww..huhu.Ini ikan Buntal Okey.Bahaya tau! Duri dia beracun.

fish face

'Rasa Comel?Pikir balik ye'



p/s:post ni tak ada kena mengena dengan yang masih hidup atau yg telah lama mati.ini khas untuk peringatan diri aku sendiri.Kalau ada yg termakan cili rasa pedas tu rasakanlah sendiri! hihi:Don't get it wrong okeyh? Islam Itu Sederhana, jd bersederhanalah.Don't get over!! peace :)


6 ulasan:

  1. suka tp buat muka biasa je. xdapun buat muka pelik gitu. haha

    BalasPadam
  2. ahhahah anjing lina juling??????
    hahahaha huish nasibaik tak pernah buat lagi sehodoh semua di atas ni huhuhuhu

    BalasPadam
  3. belum pernah lagi hahaha malukan diri sendiri je hahaha

    BalasPadam
  4. aida jarang selfie.
    muka tak brape fotogenik.
    more to wefie dgn anak2 je.

    BalasPadam