Halaman

Ahad, 11 Januari 2015

Liebster Award

Ada cik Adik ni Tag I lah. Katanya Libster Awards.I pun tak tahu natang pekebenda tu.Tapi tak apela.Hari ni bermurah hati nak jawab Question yang bebanyak tu.Actually cik adik ni la yang TAG I tu: Kemma Cimot (haa..nanti kau!!)~~* just joking.




 Ini pulak syarat2nya:

-Mention the person who nominated with link
-Answer the questions
-Nominate other blogger
-Create the questions
-Notify your nominate


Ni soklan yang diberikan cik Hikma kita ni:

1. apakah perasaan anda bila anda ditag oleh saya hehehe ?
    Bengang giler..(hehe gurau)~~ tak  ada perasaan.

2. mesti ada crush kat sesiapa kan ? haa siapakah dia tu ?
    My Hubby

3. teka teki : describe hari ini dalam lima huruf
    Havoc

4. adakah anda solat penuh semalam ???????
Yup! Of Course!!

5. anda rasa soalan-soalan saya mengaibkan anda ? haha jawab dengan jujur ye
Not at all

6. last song you listened to
 Beribu Sesalan by Jacklyn Victor, Ning Baizura and Sheila Amzah

7. apa pendapat anda tentang blog hikma ? hehe
Nice

8. semalam anda mimpi pasal apa ?
Laki I nak kawin lagi!!!

9. hikma dah tak tau nak tanya apa . korang rasa hikma patut tanya apa ? (hahaha boleh pulak)
Tanye je la pape

10. bagi satu link contest/giveaway/segmen yang anda join (eh dah kenapa ? nak join laa tu . hikma kantoi ahah)
Tak join pun.kiki~~~

11. dah join kemma's huge giveaway ? ( cepat join !!)
Nope.Maybe.(Let me Think first)


Okey.Bahagian paling I suka adalah,lepas dah jawab soklan tu semua I pulak boleh bagi soklankan? Hah.Ni soklan2 I untuk bakal mangsa2 I pulak.




















































Siapa yang kena TAG tu silalah luangkan masa jawab soklan tu ya.Jangan Marah! Heee~~ Tata!!

Budak Monolog     Ariena              MizahLee      Anis
           
 Mimie Ayunie       Shadira               Amirah        Syafiqah Azli


Hazirah                  Ijahhoney           Isma               CikSyiqah

Hidayatul                    CiciHana             Alia              JieNajihah



Senarai blog di tag:

1.http://atelophobia-me.blogspot.com/
2.http://xixibaek88.blogspot.com/
3.http://ijahoney.blogspot.com/
4.http://alianuryasmin.blogspot.com/
5.http://livegraffitistreet.blogspot.com/
6.http://mimieyayuniey.blogspot.com/
7.http://outlanderm.blogspot.com/
8.http://nurizzatiamirah.blogspot.com/
9.http://tanpenshoosetsu.blogspot.com/
10.http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/
11.http://nurhidayatul-asma.blogspot.com/
12.http://cicihana.blogspot.com/
13.http://budakpeliksstory.blogspot.com
14.http://twentytenninefive.blogspot.com/
15.http://cik-shiqah.blogspot.com/
16.http://najihahawanbiru.blogspot.com/

9 ulasan:

  1. Assalamualaikum! Tentiuu! kak Syifa sbb sudi tag itew! :3
    hehehe :D Insyaallah nanti Hana jawab sok'alan ;) *Psstt! Hana busy dengn school

    BalasPadam
  2. alamak saya kena tag! in shaa Allah nnt saya jwb ek. tq tag saya kak syifa :)

    BalasPadam
  3. thx tag, lama x main tag2 ni.. pas hbs exam sy jwb ^^, wish me luck, hehe

    BalasPadam
  4. Saya Tag awak

    http://thenamyblog.blogspot.com/2015/01/first-and-simple-giveaway-oleh-cik-iman.html

    BalasPadam
  5. Rajinnya awk ye..sy sejujurnya memang tak berkesempatan nak buat entry bila sy kena tag.. kadang2 sampai hilang idea apa nak buat..ahakss... anyway, semuga sentiasa suksess ye sis..

    BalasPadam
  6. comeyynyaaaa blog ni.. ^_^ colourful..

    BalasPadam
  7. http://atelophobia-me.blogspot.com/2015/02/liebster-award.html

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum.. thanks sbb tag saya .. walaupun dah sekian lama , baru hari ni saya tahu . insyaallah. saya jawab soklan-soklan ni sekrg XD

    BalasPadam