Halaman

Khamis, 18 Disember 2014

Love Bite

Hm.. actually I bukan penggemar manisan.Tapi kalau sesekali hendakkan pencuci mulut mestilah kena cari jugak.

Kali ni nak cerita pasal Love Bite. tengok gambar kek yang cute2 macam sayang je nak makan. Bagi korang yang duduk dekat KL yang nak buat tempahan kek ,coklat atau pun cookies and dessert bolehlah contact No hp pemilik Love Bite ni HP: 0173940272  -Puan Fadhlina.

Hah, yang ada planning nak kahwin ke, tunang ke, majlis harijadi ke, ulangtahun perkahwinan ke, Akikah anak atau nak tempah dessert, kuih muih untuk jamuan bolehlah contact no di atas dan nego dengan tuan punya hasil kerja tu.Beliau juga terima tempahan memasak makanan seperti kuih muih tradisional dan masakan barat.

Pilihla design kek ,perisa, jenis kek dan saiz kek yang you all nak.Lepas tu send picture ke, dekat Love Bite tu.Nanti maybe boleh bincang lain dengan dia.Okey, enjoy cuci mata!
cuci mata sikit dengan gambar2 cute daripada Love Bite ni:



2kg Fruit Cakes RM250
Fully Fondant


2kg RM230 

1 kg butter cake with full decoration RM 55

1 kg RM150
fully fondant
 6 inc 700 gm only rm65..coming with fresh fruits...
8 inc 1300 kg only rm 150.00

Black forest cake
Blackforest cake 1kg RM 65

Fondant cake
1 kg RM150
fully fondant

Tiramisu ice cream

Tiramisu Ice cream cake RM75 - 9 inc

wedding cake
Wedding Cake- Price & Design
Based on kg & customer choices

Pink Fondant cupcakes
 set 16 pcs RM100
fully fondant
Purple Fondant cupcake

RM 80 = 12 per set
                                                                       fully fondant

Orange Fondant cupcake
 set 16 pcs RM100
fully fondant

Pinky Fondant cupcake
16 pcs RM40
 25 pcs RM60
Mix Butter cream



 set 16 pcs RM100
fully fondant


RM 80 = 12 per set
                                                                       fully fondant


RM 80 = 12 per set
                                                                       fully fondant

Orange Love fondant

2kg - RM230
fully fondant

 set 25 pcs RM160
fully fondant

 set 16 pcs RM100
fully fondant

RM 80 = 12 per set
                                                                       fully fondant


RM 80 = 12 per set
                                                                       fully fondant

 set 16 pcs RM100
fully fondant


Set Love RM 20 
Assorted flavour


15 pcs RM 27


35 pcs asst choc preline = RM 50
 Pelbagai perisa pilihan.


untuk oder di semenanjung RM18.00 untuk 0-3kg yang pertama dan RM3.00 ditambah mengikut berat selebihnya..dan sabah sarawak adalah RM45.00 untuk 0-5kg yang pertama dan tambahan RM5.00 untuk berat tambahan selebihnya.


Choc Lolipop 

Fancy cookies
4 inc = RM1.70each
rm2.50 each with edible image
2 inc = RM 1.00 each
with 2 flavour chocolate or butter cookies


Chocolate bar for wedding souvenir!


Macaroon


    Coming with clear packing each RM 1.50


Lokasi Love Bite ini:


p/s: Harga di atas mungkin boleh dirunding.Nak tahu selanjutnya untuk tempahan call Love Bite sendiri yer?



8 ulasan:

  1. sedapnya tiramisu ice cream cake tu! lapaqqq tengok! :D

    BalasPadam
  2. Hi, datang follow sini... wahh sedap dan cantik cake cake sini....

    BalasPadam
  3. Salam Syifa..cantiknya kek...CC..semualah sedap2..hehe

    BalasPadam
  4. cam sedap je tgok....
    manisan..huuu

    BalasPadam
  5. Sedap sedap sedap.... Memang sayang betul nak makan..kalau boleh nak tenung macam seorang kekasih merenung pasangannya masa diorang bercinta... bila dah bergaduh tenung pun tak nak.. Masa tulah kita makan ..ahaksss

    BalasPadam
  6. wow ! sedapnya nampakk.. tiramisu tuu.... perghh. XD

    BalasPadam
  7. kagumnya tgk hasil tangan org yg pandai masak n deko2 ni.. !

    BalasPadam